FLEX GERMANY TARİHÇE 1922

Anasayfa > FLEX GERMANY TARİHÇE 1922

Tarihçe

Ackermann_Schmitt
1922

Hermann Ackermann ve Hermann Schmitt, yeni buluşlarını üretmek ve satmak için Stuttgart-Bad Cannstatt'ta bir şirket kuruyor: MS 6 el taşlama makinesi, esnek şaftı süren bir elektrik motoruna sahip. Bu özellik, bu yepyeni aracın adı için ilham kaynağıdır: FLEX. Ve bu, günümüz marka isminin kökeni ve günlük Almanca kelime dağarcığının ayrılmaz bir parçası haline gelen bir fiil: 'esnek'.

1954

Ackermann + Schmitt, ilk yüksek hızlı açılı taşlama makinesini tanıtıyor: DL 9.

dl_9_ackermann_schmitt
1987

Yüksek parlaklıkta cilalama. FLEX, otomotiv boyalarının ve verniklerin, mobilyaların ve doğal taş zeminlerin hassas parlatılması için özel sistemler geliştiriyor.

1989

Ayna bitirmek! FLEX yeni bir tedavi yöntemi sunar: yüzeyler için parlatma - metal ve paslanmaz çelik üzerinde geçiş çizgileri veya gölge olmadan.

1996

Şirket kendini FLEX olarak değiştirir.

1997

Tavanları iskele olmadan zımparalayın! "Ressamlar için devrim": uzun boyunlu FLEX Giraffe®, operatörün bir duvar veya tavanın üstünden aşağıya doğru, iskele tahtaları olmadan zımparalamasını sağlar. Toz emme sistemi kapsamlı bir iş yapıyor. Uzun boyunlu zımpara Giraffe® ve tüm yüzeyinde delikli patentli zımpara kağıdı yüksek bir kaliteye ulaşır.

2002

Her ayrıntıda yenilik! FLEX, 21. yüzyıl için açılı taşlama üretimini tanıtıyor. FLEX'in mucitinden, 710 ila 1300 Watt aralığında yeni, son derece ince tasarımlı 8 yeni model, üstün kullanım özellikleri ve mikro işlemci kontrollü elektronikler veya entegre pim anahtarına sahip FLEX tutma kolu gibi birçok yenilikçi ürün özelliği mevcut. .

2006

'Flexen' kelimesi Duden yazım sözlüğüne resmen eklenmiştir.

2009

Vario-Giraffe® WST 700 VV. Başarılı FLEX Giraffe®'nin sürekli gelişimi, teleskopik işlevi ve değiştirilebilir kafaları ile yeni zirvelere ulaştı.

2010

RETECFLEX RE 14-5 115. Yenilikçi takım sistemi. Gereksinimler ne olursa olsun kolayca ve hızlı bir şekilde dönüştürülür: taşlama, zımparalama, temizleme, delme ve cilalama uzmanı.

2011

POLISHFLEX. Boyalı yüzeylerin profesyonelce işlenmesi için yumuşak güç paketi. Yüksek torklu değişken hızlı bir parlatıcı, motor ve redüktör son derece sessiz çalışır.

2011

WSE 7 Vario. Duvar ve tavan zımparası Handy-Giraffe®. Akıllı değişim kafa sistemi ile. Her şeyden önce kapalı alanları ve daha küçük duvar ve tavan alanlarını işlerken Vario-Giraffe®'ye ideal bir ilavedir.

2012

SUPRAFLEX. Düzgün çalışan güç paketi. SUPRAFLEX - bu şu anlama gelir: eşsiz bir yüksek sökme oranına sahip çok çeşitli malzeme ve yüzeylerin tozsuz zımparalanması. SE 14-2 125 boyalı yüzeyler, paslanmaz çelik ve çelik alaşımlı, doğal ve suni taş konusunda uzmandır.

2013

Chervon Holdings Ltd., FLEX'i devraldı.

2014

GE 5 / GE 5 R. Tüm zamanların en hanesi olan FLEX Giraffe®. Mükemmel kullanıcı konforu, şaşırtıcı uygulama yelpazesi ve son derece güvenilir - Almanya'da üretildi. FLEX Giraffe® artık daha hafif, daha esnek ve her zamankinden daha sağlam. Yeni yakın kenar zımpara kafası sayesinde artık sadece kum duvarları ve tavanları değil, aynı zamanda GE 5 R modeline sahip kenarları ve duvar tavan geçişlerini de yapabilirsiniz.

2015

Yeni nesil akülü aletler, tamamen gelişmiş makine ve akü konsepti sayesinde yeni kalite ve performans standartları belirliyor. Benzersiz bir yenilik, FLEX akülü aletlerin iyi performansının temelini oluşturur. Akü hücreleri, aktif olarak ısı birikimini azaltan bir soğutma maddesiyle kaplanmıştır. "KEEP COOL ™ teknolojisi" ölçülebilir şekilde daha uzun bir batarya kullanım süresiyle etkileyicidir.

2016

TRINOXFLEX: Bir sürücü - iki uygulama! Yeni TRINOXFLEX ile FLEX, paslanmaz çelik terbiye için yeni, çok yönlü ve her şeyden önce değişken yüzey sistemi sunar. Tek bir tıklamayla bir boru bantlı zımpara makinesinden bir parlatma makinesine dönüşür.

2017

FLEX yörünge parlatıcı XFE 7-15 150, özellikle mükemmel yüzey işlemesi için uygundur. Serbest çalışma ve 15 mm strok sayesinde hologramlar da önlenir. Yüzey sıcaklıkları düşük kalır ve bu vernik için ek koruma sağlar. Makinenin kullanımı çok kolaydır ve bu nedenle iki aşamalı parlatma işlemi için ideal bir tamamlayıcıdır.

2018

Ödün vermeden kablosuz parlatma. Yüksek son yüzey bitirme daha sonra hiç olmadığı kadar bağımsız ve esnek hale gelir. Akülü döner parlatıcı PE 150 18.0-EC yüksek temizleme oranı ve XFE 15 150 18.0-EC akülü rasgele yörünge parlatıcı malzeme nazikçe ve hologram çıkarma için kaldırır.